Coaching för privatpersoner

Oavsett om du vill börja träna och äta bättre, byta jobb eller någonting helt annat kan jag hjälpa dig. Tillsammans med dig skapar vi betydelsefulla, positiva och bestående förändringar för att uppnå dina mål.  För att uppnå detta jobbar vi med coaching som främsta verktyg.

Vad är coaching kanske du undrar? Coaching handlar om att du tillsammans med en coach hittar dina egna svar och lösningar på dina frågor och problem. Coachen hjälper dig att hjälpa dig själv att åstadkomma den förändring du vill ha.

Behöver jag coaching?

Alla kan behöva coaching någon gång i livet. Även jag går till en coach då och då för att uppnå en förändring eller lösa ett problem jag har. Det viktigaste coaching ger, enligt mig, är ett du får någon som tar sig tid att lyssna på dig och fokuserar på dina tankar och känslor. Just detta fokus på en själv gör att någonting händer, tankar och idéer som tidigare inte fanns dyker plötsligt upp och innan du vet ordet av så har du löst dina problem. Det låter jätteflummigt och det tyckte även jag innan jag blev coach men det fungerar faktiskt och är en lyx. Tänk att någon tar sig tid att lyssna på mig, jag vet inte hur det är för just dig men enligt min erfarenhet så är det sällan någon tar sig tid att lyssna på mig och vad jag har att säga i en timme ostört. Frågan är vad det kan hjälpa dig med?

Kan jag få hjälp med vilken förändring som helst?

Självklart! Du sätter agendan och jag som coach hjälper dig att fastslå och uppnå målet. Några exempel på ämnen för coaching:

  • Börja träna
  • Få mer energi och bli gladare
  • Få en bättre relation med min familj
  • Byta jobb
  • Slut använda mobilen/datorn så mycket
  • Jobba bättre tillsammans med en kollega
  • Börja läsa böcker

Som du ser så är det bara din fantasi som sätter gränserna. Vi vet att du kan förändras, frågan är om du vill och vågar?

Kan ni coaching?

Jag är diplomerad professionell coach hos ICF, som är det ledande institutet för professionell coaching, och följer deras etiska riktlinjer där sekretess är en viktig del. Det som sägs på våra samtal stannar där så att du som klient kan känna dig helt trygg.

 

Vill och vågar du förändras eller är du bara lite nyfiken och vill veta mer om coaching? Tveka inte att kontakta mig här så hör jag av mig så snart jag kan.

 

Hur går det till med coaching?

Först träffas vi för ett introduktionssamtal på 30 minuter. Där får du en introduktion till vad coaching innebär hos Your Change och om det är någonting för dig. Detta samtal är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till någonting. Känner du att personkemin stämmer och att du vill fortsätta med coachingen så gör vi upp en plan för samarbetet och bokar in tiderna. Vi skriver även på en coachingöverenskommelse enligt ICFs riktlinjer så att vi båda vet vad som förväntas. Nästa samtal kommer att fokusera på att lägga grunden för coachingen, där vi tittar på vem du är och vad du vill få ut av coachingen. Detta samtal kallas foundationsamtal och kan ta upp till 90 minuter. Därefter kommer vi att ha löpande samtal, oftast varannan vecka, på 45-60 minuter där vi kommer att jobba vidare på att ta dig mot dina mål. Det sista samtalet kommer att innehålla en utvärdering av samarbetet och vi tittar på hur du ska fortsätta på egen hand.

Plats

Coachingen genomförs på en plats där du som klient känner dig trygg och bekväm. Vi kan erbjuda coaching hemma hos oss i Borlänge om du önskar, annars väljer vi en plats som passar dig. Det går naturligtvis också bra att ha coachingen via Skype eller liknande på distans om avstånden är för stora eller om det fungerar bättre av någon annan anledning.

Priser

Det första introduktionssamtalet är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till någonting. Därefter gäller nedanstående prislista:

  • 1 samtal á 60 minuter 500 kr
  • 5 samtal á 60 minuter 2250 kr
  • 10 samtal á 60 minuter 4000 kr

Samtliga priser är inklusive moms.

sv_SESvenska
en_USEnglish sv_SESvenska